Power to the gepofte pieper

11:02

Supermakkelijk, snel klaar, superhip, heel gezond en ook nog eens heel lekker - gepofte aardappel is geweldig! Het is nauwelijks een recept te noemen: maak de aardappels goed schoon, prik er met een vork gaatjes in, zet ze (afhankelijk van de grootte) ongeveer 10-15 minuten in de magnetron op de hoogste stand, laat ze een minuut of 5 afgedekt nagaren en eet smakelijk!

PS in de tussentijd meng je yoghurt met een beetje citroensap (en eventueel verse kruiden zoals dille) of maak je een crème van avocado-met-wat-je-maar-lekker-vindt om de aardappels mee te vullen. Ook lekker met (geraspte) kaas, maïs en kidneybonen. Of met broccolipuree. Of een gepocheerd ei. Maar mijn favoriet blijft toch de yoghurt-variant: heerlijk fris en lekker simpel!

You Might Also Like

0 reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Facebook

Pinterest