Vooral voor ondernemers is het belangrijk om representatief op een afspraak te komen. Die eerste stap begint bij een nette – en natuurlijk stoere – auto. Ben jij ook op zoek naar een stoere auto voor jou als ondernemer? De meest verkochte auto’s of auto’s met een financial lease-contract zijn vooral auto’s van de Duitse merken. Hieronder lees jij welke auto’s het stoerste zijn.

1 BMW 3-Serie

Ideaal én stoer voor zakelijke gebruikers is de BMW 3-Serie. De grote voordelen van deze auto zijn de goede wegligging en het strakke design. Bovendien ervaar je het ultieme comfort in deze auto uit de luxe middenklasse. De BMW 3-Serie is beschikbaar in sedan, touring en gran turismo. De zakelijke weggebruikers kiezen meestal voor de sedan-versie.

2 Mercedes-Benz A-Klasse

De A-Klasse van Mercedes is de kleinste versie van dit Duitse merk. Dat neemt niet weg dat het een van de stoerste auto’s is voor de ondernemers onder ons. De auto biedt jou genoeg been- en kofferruimte en aan comfort is zeker geen gebrek. Het chique design, de nieuwste technische snufjes en de goede wegligging zijn doorslaggevende factoren waarom jij zou moeten kiezen voor de A-Klasse. Deze Mercedes financial lease je al vanaf 178 euro per maand.

3 Volkswagen Golf

Sportief, vernieuwend en stoer: dat is de Volkswagen Golf. Ook al kun je deze auto sinds 1974 al vinden op de markt, alsnog is de Golf een van de meest verkochte en geleasete auto’s. Dit zegt genoeg over zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien heeft de Golf een superzuinige motor en biedt jou genoeg comfort. Zo kun jij probleemloos over de Nederlandse wegen sjezen op weg naar de klant.

4 Audi A3

Naast dat de Audi A3 een representatieve auto is, is de auto ook nog eens voordelig en stoer voor jou als ondernemer. Het is een ideale auto voor ondernemers met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is de A3 voorzien van de vele technische snufjes en zul jij als bestuurder het comfort van deze auto ontdekken. Let er wel op dat de achterbank als krap kan worden ervaren.

5 Mercedes-Benz Citan

Wanneer je veel rijdt maar ook veel gereedschap of materialen moet vervoeren, is de Mercedes-Benz Citan een praktische en tevens stoere auto voor ondernemers. Het is een compacte bestelwagen met comfortabele zitplekken. Je kunt deze Citan zelfs uitbreiden met zeven zitplekken: ideaal als je vaak mensen van A naar B moet brengen. De Mercedes-Benz Citan financial lease je al vanaf 88 euro per maand.