Wanneer je een eigen bar in huis hebt kun je altijd genieten van extra sfeer in je woning. Want of je bar nu in je woonkamer staat, in de keuken of op een andere plek in huis: het vraagt toch de aandacht op. Deze bijzondere toevoeging in je huis mag dan ook zeker goed uitgelicht worden. Je kunt de omgeving van de bar extra gezellig maken: niet alleen met goede verlichting, maar ook met mooie gordijnen. Hier lees je tips voor het gezellig maken van je bar in huis.

De mooiste raamdecoratie voor jouw woning

Met de juiste raamdecoratie zorg je ervoor dat je volop kunt gaan genieten van een mooie bar in huis. Want wist je dat je met bijvoorbeeld houten lamellen voor enorm veel sfeer zorgt? Heb je een donkere bar? Dan kan het mooi zijn om de lamellen juist in een donkere kleur te doen. Een lichte bar past weer goed bij lamellen in een lichte kleur. Er zijn volop mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Het is aan jou om te bepalen wat je mooi vindt en hoe je de bar zoveel mogelijk tot zijn recht laat komen in de ruimte. 

Kies een geschikt thema

Behalve raamdecoratie is het ook belangrijk om een thema te kiezen voor je bar. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Misschien wil je wel een bar met een retro uitstraling of juist een traditionele Ierse pub uitstraling. Natuurlijk is een moderne bar ook erg mooi. Misschien heb je al een bar in huis en zoek je nog naar manieren om het nog gezelliger te maken. Een thema uitkiezen kan heel veel doen voor de gezellige sfeer. 

Meubels bij de bar

Bij een bar horen natuurlijk mooie meubels. Welke meubels hier goed bij passen is vooral afhankelijk van wat je thema is. Meubels zorgen ervoor dat de bar een geheel wordt, een uitnodigende plek waar je lekker kunt gaan zitten en genieten van je drankje. Meubels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. 

Zorg voor leuke accessoires

Heb je een bar in huis of wil je een bar in je woning plaatsen? Dan is het zeker leuk om eens te kijken naar extra accessoires. Mooie items die goed in het thema passen, planten of extra verlichting om de bar goed uit te lichten. Er zijn heel veel manieren waarop jij je bar nog gezelliger kunt maken!