Of je nou al jarenlang getrouwd bent of nog maar net een relatie hebt: daten is en blijft leuk. Maar het kan zijn dat je even niet weet welke activiteit jullie kunnen gaan doen. Dat is logisch, want er bestaan wel tig ideeën die leuk zijn voor jou en jouw partner. Vier daarvan zetten wij hieronder voor je op een rij.

1. Maak een boswandeling

Grote kans dat jullie dit ooit weleens hebben gedaan, maar een boswandeling verveelt nooit. Dit is namelijk het moment om lekker met elkaar te kletsen en te lachen. Daarnaast is het ook nog eens gezond voor jullie om een frisse neus in het bos te halen. Ga na de boswandeling een lekker kopje koffie drinken bij een restaurantje in de buurt, of ga daarna heerlijk uiteten.

2. Een romantisch avondje thuis

Een date hoeft niet per se buiten de deur te zijn. Een date kan namelijk ook prima bij jullie thuis plaatsvinden. Maak daarom eens tijd vrij voor elkaar en plan een movie night. Zet jullie favoriete film aan op Netflix, onder het genot van lekkere hapjes. Steek de kaarsjes erbij aan: romantischer dan dit wordt het niet. Sluit de date af met tijd voor elkaar. Verras bijvoorbeeld jouw partner tijdens deze date door iets leuks te kopen bij Lovense. En het leuke hiervan is, is dat je zelfs na de date er nog van kan profiteren. Zo is bijvoorbeeld de Lovense Hush buttplug op afstand te bedienen via de app.

3. Maak een driegangendiner klaar

Hoe romantisch is het om voor jouw geliefde te koken? Haal daarom jouw kook-skills tevoorschijn, tover jouw woonkamer om tot een restaurant en maak een driegangendiner klaar. En dit hoeft niet zo stressvol te zijn als je denkt: bedenk simpelweg van tevoren wat je gaat maken, haal de ingrediënten in huis en maak tijd vrij voor de voorbereiding. Ook kun je gerechten kiezen die je niet last minute hoeft te maken, maar al van tevoren kunt bereiden. Dek vervolgens de tafel mooi met bijpassend servies en de avond zal gegarandeerd een succes worden.

4. Ga naar een pretpark

Je bent nooit te oud om een pretpark te bezoeken. Een pretpark is namelijk leuk en spannend tegelijk. Stap in een van de snelste achtbanen of het vliegende schip en geniet van de adrenalinekick. Bovendien is dit goed voor de band tussen jou en jouw partner: je kunt samen terugkijken op een leuke tijd in het pretpark en samen de avonturen delen die jullie hier hebben meegemaakt.