Hou jij ook zo van de geur van verse koffie en de smaak van de perfecte geroosterde boon? Als echte koffiedrinker is er niets lekkerder dan verse koffie. Hippe en unieke koffietentjes; in Nederland zijn ze razend populair. In elke Nederlandse stad vind je goede hotspots voor een kopje koffie. Vaak zijn dit plekken waar je ook terecht kan voor lekkere taartjes, waar je ongestoord kan werken of juist gezellig kan bijkletsen met vriendinnen. Ben jij eigenaar van zo’n hip koffietentje en wil je je gasten iets extra’s aanbieden? Dan kan je bedrukte promotieartikelen inzetten. Op deze manier zet je je koffiebarretje op de kaart en vergroot je de naamsbekendheid.

Nederlanders koffieliefhebbers

Nederlanders zijn één van de grootste koffiedrinkers ter wereld. We beginnen onze dag dan ook graag met een kopje koffie. Gemiddeld drinken Nederlanders vier kopjes koffie per dag. Wist je dat koffie zelfs helpt om af te vallen? Het bevordert je vetverbranding en een bakkie pleur maakt je energieker. Onthoud wel dat je niet moet overdrijven, dus meer dan vier kopjes per dag raden wij niet aan. Eén ding weet je zeker: alle gasten die koffie bij je komen drinken zijn echte koffieliefhebbers, dus met promotiegeschenken op het gebied van koffie zit je altijd goed.

Promotieartikelen op het gebied van koffie

Waarschijnlijk hoef je niet lang na te denken over de vraag welke promotieartikelen je kan inzetten. Met koffiemokken, koffiekopjes met schotel en koffiebekers to go als give-away zul je je klanten gegarandeerd blij maken. Het zijn populaire artikelen die dagelijks gebruikt worden. De promotieartikelen kan je laten personaliseren en bedrukken. Je gasten zullen ook thuis op een originele manier hun koffie drinken. Ze worden thuis herinnerd aan je koffietentje. Laat koffiebekers bedrukken met het logo van je bedrijf of kies voor koffiekopjes bedrukken met je bedrijfsnaam.

Koffiemokken bedrukt met naam voor je personeel

Iedereen heeft wel een eigen favoriete koffiemok waaruit je de lekkerste koffie drinkt. Wil jij je medewerkers verrassen met een origineel geschenk? Kies voor relatiegeschenken met een persoonlijk tintje. Op deze manier laat je blijken dat je over het cadeau hebt nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan een koffiekopje of mok met daarop de naam van het personeelslid, gecombineerd met je bedrijfslogo. Een bedrukte mok is niet alleen een verrassing voor je klanten, ook voor je medewerkers zal koffiedrinken een feestje worden.