De unboxing ervaring: wat is dat eigenlijk precies? Deze ervaring verwijst naar het gevoel van de klant bij het openen van jouw pakketje. Het gaat hierbij niet alleen om het product zelf, maar ook om het verpakkingsmateriaal en extra’s zoals een kaartje of stickers. In deze blog lees je met welke vijf producten je voor de perfecte unboxing ervaring kunt zorgen.

–      Luxe verzenddoos of verzendzak

De verzenddoos of verzendzak is het eerste dat de klant in handen krijgt. Het is belangrijk dat de eerste indruk van de klant positief is, omdat dit ook invloed heeft op de volgende indrukken die de klant van het merk krijgt. Een verzendzak in een leuke kleur of met een leuke print zal ongetwijfeld bijdragen aan die goede indruk. Ook met verzenddozen van goede kwaliteit in bijvoorbeeld een lieve roze of stoere zwarte kleur steel je de show. Je kunt ze zelfs met je eigen logo laten bedrukken!

–      Vloeipapier

Vloeipapier wordt gebruikt om producten extra te beschermen tegen krassen en stof. Vaak wordt dit gebruikt voor breekbare producten zoals mokken. Ook voor andere producten zoals kleding is vloeipapier erg handig. Zo zorg je dat de kleren kreukvrij blijven! Het extra beschermen van producten heeft een positieve invloed op de klanttevredenheid. Vloeipapier is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen. 

–      Cadeauzakjes

Voor kleinere producten is vloeipapier soms wat minder geschikt. Wil je de producten toch op een leuke en veilige manier verpakken? Kijk dan eens naar cadeauzakjes! Van roze tot goud en van hartjes tot stippen, er is genoeg keuze! 

–      Stickers en linten

De kleine details zoals stickers en linten kunnen een verpakking nét dat beetje extra geven. Laat bijvoorbeeld een sticker met jouw logo bedrukken en plak daarmee een paar bijpassende satijnen lintjes op de verpakking. Dit is een perfecte kans om je te onderscheiden van de concurrent!

–      Opvulmateriaal

Om ervoor te zorgen dat producten in een doos niet gaan schuiven, is het handig om opvulmateriaal te gebruiken. Papiersnippers zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Wil jij graag een opvulmateriaal dat bij jouw huisstijl past? Neem dan eens een kijkje bij Rotimshop.nl.

 Ziet jouw pakketje er helemaal super uit? Dan is de kans groot dat jouw klant het deelt op social media. Dit leidt tot meer bekendheid voor jou! Wacht dus niet langer en stel het perfecte pakket samen.