Een avond lekker ongegeneerd vals zingen met je vrienden, daar droomt iedereen toch van. Daar kan je een karaoke set voor aanschaffen maar je kan ook naar een speciale karaokebar gaan. Hier zit je samen met je vrienden in een aparte ruimte of met z’n allen in een café en heb je keuze uit miljoenen nummers en lekkere drankjes.

Ketelfabriek in Venray

In deze loods heb je heel veel verschillende activiteiten zoals escaperooms, foot pool, indoor curling en natuurlijk karaokerooms. Er kunnen 25 mensen tegelijk in een karaokeroom en je kan zelf een drankenarrangement toevoegen, waardoor je kan blijven zingen als een nachtegaaltje. Je kan kiezen uit duizenden nummers en deze karaokeroom kan je huren voor €75,- per uur. Er is zelfs een kinderkaraoke room en deze is €50,- per uur

The End Karaoke in Amsterdam, Tilburg en Groningen

Dit is echt een café met een groot podium waar jij je zangkunsten kan laten horen. Wil je liever een privé kamer? Die kan je daar ook huren. Met drie verschillende locaties is the End Karaoke de grootste karaokebar van Nederland. Een tafel reserveren gaat makkelijk via de site en kan vanaf 4 personen. Een tafel in Groningen en Tilburg is €11,50 en een tafel in Amsterdam is €13,30, dit is inclusief vier consumptiebonnen en de garderobe.

Karaokebar Fame in Rotterdam

Zoals de slogan luidt van deze karaokebar is er geen shame at Fame. Bij deze karaokebar kun je schaamteloos mee blèren met je favoriete songs en helemaal uit je dak gaan. Samen met je vrienden of onbekenden zing je de sterren van de hemel. Wil je liever de hele karaokebar voor jezelf? Dat kan ook! Reserveren kan via de site en voor €10,- kan je de hele avond zingen en krijg je ook nog 3 consumptiemuntjes om je keel te smeren.

Duke of Tokyo in Amsterdam en Utrecht

Na het grote succes in Amsterdam opent de Duke of Tokyo ook z’n deuren in Utrecht. Vanaf 17 februari kun je ook in Utrecht naar deze speciale karaokebar in Japanse stijl. Er zijn 8 privé karaokerooms van verschillende groottes en elke donderdag is er een open mic avond. De prijzen zijn per karaokeroom, dag en tijdstip verschillend, de prijzen kun je makkelijk vinden via hun site.

Dus trommel je vrienden bij elkaar, boek een room en ga helemaal los in deze karaokebars!