Over ons

Wij zijn Jessie en Nicky en wij willen de wereld redden. Sinds eind 2014 houden wij ons bezig met een zero waste levensstijl en leven we zoveel mogelijk zonder (plastic) afval. Geïnspireerd door onze superhelden Emma Peel en John Steed gaan we als een superteam de wereld redden. Jar by jar. Geïnspireerd of geïnteresseerd? Stuur eens een berichtje naar emmajohn@anewzero.com!Over ons
We delen samen met onze kat Mr. Purrlock Holmes een appartementje in Amersfoort. In 2014 richtten we met een aantal jonge enthousiaste mensen Opgemärkt op, een vereniging voor ongedwongen duurzaamheid met een Scandinavisch tintje. Daarnaast hebben we een communicatie- en organisatieadviesbureau gericht op duurzaamheid en een zero waste levensstijl, a new zero. Oh ja, we zijn zussen.


Jessie is 22 en net afgestudeerd in de communicatiewetenschap. Ze is het liefst de hele dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en maken van grote plannen. Jessie woonde een half jaar in haar lievelingsstad Parijs om meer over duurzaamheid te leren en haalde daar zelfs de (universiteits)krant met haar zero waste verhaal. Ze houdt van fotograferen, instagram en cheesecake en heeft een voorliefde voor alles dat mintgroen is.
Volg jessie op instagram (@anewzero), twitter (@Jessign) of pinterest (emmaplusjohn).
Nicky is 26 en werkt als marketingmedewerker bij een bedrijf in datacenters. Ze woonde een jaar in Zweden om haar master in Peace and Conflict Studies te halen en verloor daar haar hart aan duurzaamheid en Scandinavië. Ze weet alles over het opladen van elektrische auto's, kan geen dag zonder thee, luistert graag naar countrymuziek en vindt bulkzakjes maken met haar naaimachine onverwacht leuk.
Volg Nicky op instagram (@nickyemmajohn) of twitter (@nickyemmajohn).


Media/pers
Wil je ons benaderen voor een interview of een tof product opsturen dat we écht niet kunnen missen? Stuur een mailtje naar emmajohn@anewzero.com en wij zorgen dat je de juiste contactgegevens krijgt. Wil je iets over emma+john schrijven of informatie van ons blog gebruiken? We waarderen het als je even een berichtje stuurt voordat je iets publiceert!

Samenwerkingen
Voor de Plastic Free July Challenge werkte emma+john samen met Opgemärkt om zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat plasticvrij leven heel leuk en inspirerend kan zijn. Meer dan 800 deelnemers deden mee en meerdere samenwerkingen werden opgezet. Heb jij ook een tof idee voor een samenwerking? Stuur ons een berichtje! Mail naar emmajohn@anewzero.com of stuur ons een direct berichtje via nicky@anewzero.com of jessie@anewzero.com. Geloof ons, we worden echt van (bijna) alles enthousiast!

Hier werkten we onder andere al mee samen: 

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Facebook

Pinterest